Avocat Andreea Țigău

Andreea Țigău

Avocat Partener

Tel: (+4) 031 431 5402

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: office@greculawyers.ro

Expertiză: Contracte, Dreptul Publicitatii, Dreptul Muncii, Dreptul Consumatorului, Dreptul Transporturilor

Engleză, Franceză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România, dra. avocat Andreea Țigău deține o diplomă de licență în drept în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, o diplomă de licență în drept francez și european și o diplomă de master în Dreptul Internațional și European al Afacerilor, ambele în cadrul Colegiului Juridic de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne.

Experiență relevantă

Dra. avocat Andreea Țigău este specializată în dreptul muncii, dreptul proprietății intelectuale, dreptul mass media și publicitate, oferind asistență juridică pentru afacerile clienților din cele mai variate domenii – de la magazine on line până la case de expediții.

Dra. avocat Andreea Țigău s-a ocupat de negocierea și redactarea a numeroase contracte, dar și de întocmirea Regulamentelor Interne sau a Fișelor de Post. De asemenea, doamna avocat reprezintă clienții noștri în domeniul conflictelor de muncă și oferă consultanță juridică privind înregistrarea mărcilor, desenelor și modelelor industriale, privind protecția consumatorilor, precum și în soluționarea diferitelor conflicte.”