Avocat Georgiana Trifan

Georgiana Trifan

Avocat

Tel: (+4) 031 431 5402

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: office@greculawyers.ro

Expertiză: Dreptul Publicității, Dreptul Muncii, Dreptul Comercial

Engleză, Spaniolă

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului Bucureşti şi a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dra. Avocat Georgiana Trifan a absolvit studiile de licenţă în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti. Deţine o diplomă de master în Dreptul muncii, relaţii de muncă şi industriale iar în prezent urmează programul de master de Drept fiscal din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Experiență relevantă

Activitatea profesională a drei. avocat Georgiana Trifan se desfăşoară preponderent în domeniile dreptul muncii, dreptul publicităţii şi drept comercial, aceasta oferind consultanţă juridică şi reprezentare în faţă instanţelor de judecată clienţilor din variate domenii.

În ceea ce priveşte activitatea dedicată domeniului dreptului muncii,  dra avocat redactează şi revizuieşte contracte colective de muncă, regulamente interne, fişe de post, acordând consultanţă juridică de specialitate privind procedurile interne ale angajatorilor.

De asemenea, în materia dreptului publicităţii, activitatea sa constă în asistarea şi reprezentarea clienţilor în faţa autorităţilor reprezentative: Consiliul Român pentru Publicitate (RAC), Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Consiliul Naţional al Audiovizualului, Ministerul de Finanţe.