Avocat Raluca Comănescu

Raluca Comănescu

Avocat Partener

Tel: (+4) 031 431 5402

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: office@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii, Dreptul Proprietății Intelectuale, Dreptul Consumatorului, Dreptul Muncii, Drept Civil.

Engleza

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului Bucureşti şi a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dra. Avocat Raluca Comănescu este specializată în litigii privind dreptul proprietăţii intelectuale şi concurenţă neloială, litigii cu profesionişti, dreptul asigurărilor, insolvenţă, litigii civile şi litigii de dreptul muncii, având şi calitatea de Evaluator al competenţelor şi abilităţilor în formare profesională atestată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, oferind asistenţă juridică şi reprezență în faţa instanţelor de judecată din România şi a Ministerului Public.

Experiență relevantă

Experiența sa o recomandă în litigiile privind contrafacerea de marcă, litigiile și conflictele de muncă, litigiile în materia asigurărilor precum și în materia contenciosului administrativ.

De-a lungul practicii sale, dra. Avocat s-a implicat în numeroase acțiuni în judecată, oferind consultanță și opinii juridice clienților noștri până la soluționarea problemelor cu care s-au confruntat. A participat la un număr relevant de dispute și negocieri colective, găsind soluții legale potrivite pentru fiecare situație în parte. Fiind orientată către rezultat, dra. Avocat Raluca Comănescu participă în mod constant la conferințe desfașurate în domeniile de interes ale clienților din portofoliul firmei, pregătirea, perfecționarea continuă și inovația, fiind o preocupare constantă a acesteia.