Alexandru Teodorescu

Alexandru Teodorescu

Avocat

Tel: (+4) 031 431 5402  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: office@greculawyers.ro

Expertiză: Drept comercial, Drept civil, Litigii cu profesioniștii, Dreptul muncii

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Alexandru Teodorescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, precum si programul de master „Dreptul muncii – Relații industriale și de muncă”, din cadrul Facultății de Drept a Universității București.

Experiență Relevantă

În prezent, Alexandru urmeaza cursurile celui de-al doilea program de master, tot in cadrul Universitatii din București, respectiv, „Drept  privat”.

Activitatea profesională a lui Alexandru Teodorescu este în principal concentrată pe domeniile drept civil, drept comercial și litigii cu profesioniștii, acesta oferind consultanță juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată pe diverse probleme din activitatea clienților.

De asemenea, asigură consultanța și reprezentarea clienților pe tot parcursul procedurilor de executare silită, de la introducerea cererii de executare și până la recuperarea creanțelor, inclusiv în procedurile de contestare a actelor executorului judecatoresc.