Alexandru Teodorescu

Avocat Alexandru Teodorescu - Grecu si Asociatii

Alexandru Teodorescu

Avocat

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: alexandru.teodorescu@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii civile, comerciale și de proprietate intelectuală, Corporate, Dreptul muncii, Dreptul concurenței și Protecția datelor.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Alexandru Teodorescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, precum si programul de master „Dreptul muncii – Relații industriale și de muncă”, din cadrul Facultății de Drept a Universității București.

Experiență Relevantă

Alexandru Teodorescu este absolvent al Facultății de Drept „Nicolae Titulescu” și al programelor de master „Dreptul muncii” și ”Drept Privat”, din cadrul Facultății de Drept a Universității din București, fiind membru al Baroului București.

Alexandru are o experiență juridică extinsă, fiind specializat în litigii comerciale și de proprietate intelectuală, contracte, corporate, dreptul muncii, dreptul concurenței și protecția datelor.

Alexandru a fost implicat în proiecte importante, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienti naționali (companii de top din industriile pe care le reprezintă) și internaționali (cu precădere investitori străini) cu privire la aspecte specifice dreptului comercial, proprietate intelectuala, al sectorului concurenței și al dreptului  muncii, în sectoare precum rent-a-car, sectorul alimentar, outsourcing și gaming.

Alexandru Teodorescu se remarcă prin capacitatea sa de analiză și soluțiile inovatoare aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor litigioase, dar și prin identificarea de solutii ingenioase pentru problemele intervenite în activitatea day-to-day a clienților săi.