Alexandru Teodorescu

Avocat Alexandru Teodorescu - Grecu si Asociatii

Alexandru Teodorescu

Partner

Atelier Juridic cu Av.Alexandru Teodorescu

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: alexandru.teodorescu@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii civile, comerciale și de proprietate intelectuală, Corporate, Dreptul muncii, Dreptul concurenței și Protecția datelor.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Alexandru Teodorescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, precum și programele de master „Dreptul muncii” și “Drept privat”, din cadrul Facultății de Drept a Universității București. De asemenea, este și formator autorizat ANC.

 

Înainte de a fi avocat, Alexandru a fost sportiv de performanță, fiind membru al lotului olimpic al României la disciplina sanie și a făcut parte din echipa care a participat la Jocurile Olimpice de Iarnă Sochi 2014.

Experiență Relevantă

Alexandru are o experiență juridică extinsă, fiind specializat în litigii comerciale și de proprietate intelectuală, contracte, corporate, dreptul muncii, dreptul concurenței și protecția datelor.

 

Alexandru a fost implicat în proiecte importante, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienti naționali, companii de top din industriile pe care le reprezintă și internaționali, cu precădere investitori străini, cu privire la aspecte specifice dreptului comercial, proprietate intelectuala, al sectorului concurenței și al dreptului  muncii, în domenii precum rent-a-car, sectorul alimentar, outsourcing și gaming.

 

Alexandru Teodorescu se remarcă prin capacitatea sa de analiză și soluțiile inovatoare aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor litigioase, dar și prin identificarea de solutii ingenioase pentru problemele intervenite în activitatea day-to-day a clienților săi.