Alexandru Teodorescu

Alexandru Teodorescu

Partner

Atelier Juridic cu Av.Alexandru Teodorescu

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: alexandru.teodorescu@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii civile, comerciale și de proprietate intelectuală, Corporate, Dreptul muncii, Dreptul concurenței și Protecția datelor.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Alexandru Teodorescu este avocat în Baroul București din anul 2015 si partener al societății din 2021.

În cadrul societății, Alexandru conduce departamentele de Corporate & Commercial si Dispute Resolution.

Una din marile pasiuni ale sale este sportul. Înainte de a fi avocat, Alexandru a fost sportiv de performanță, având peste 12 titluri de campion național la Sanie. Cel mai important punct al carierei sportive a sa a fost faptul Că a făcut parte din echipa României care a participat la Jocurile Olimpice Sochi 2014.

Experiență Relevantă

Alexandru are o experiență de lucru vastă, fiind specializat în litigii comerciale și de proprietate intelectuală, arbitraj, contracte, corporate, dreptul transporturilor, dreptul muncii și protecția datelor.

Alexandru a fost implicat în proiecte importante, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienti naționali, companii de top din industriile pe care le reprezintă și internaționali, cu privire la aspecte specifice dreptului comercial, proprietate intelectuala (brevete de invenție), al sectorului concurenței și al dreptului  muncii, în industria automotive, logistica & transport, HORECA, gaming sau educatie.

Alexandru Teodorescu este recunoscut pentru soluțiile inovatoare si out-of-the-box aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor clienților dar și prin identificarea de abordările ingenioase și de succes pe care le propune față de provocările clienților.