Avocat Alexandra Florescu

Alexandra Florescu

Associate

Tel: (+4) 021 796 4160

E-mail: alexandra.florescu@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii civile si comerciale, Corporate, Protectia datelor cu caracter personal, Dreptul consumatorului

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membra a Baroului din București, Alexandra a absolvit  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova.

Alexandra a acumulat o vasta experienta in numeroase domenii precum dreptul civil, dreptul societar, dreptul fiscal si administrativ, dobandind abilități de comunicare si  planificare a activităţilor din domeniul juridic, precum si  capacitate de analiză şi sinteză  juridică. Alexandra a urmat si cursurile de master în Drepturile omului in cadrul Facultatii de Drept -Universitatea din Craiova, obtinand si o bursa de studii  pe o perioada de 6 luni in cadrul Universitatii din Dijon-Franta.

Activitatea profesională se concentrează în principal pe asistarea și reprezentarea clienților în instanță, precum si elaborarea unor opinii legale cu precadere in litigii civile, comerciale, conflicte de munca.

De-a lungul practicii, a fost implicata în proiecte majore, oferind asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienti cu precadere in proceduri de insolvență – cum ar fi cererile în conformitate cu Legea nr. 85/2014, cereri  de înscriere la masa credala,  reprezentare legală în fața instanțelor judecătorești în cauzele privind contestatii împotriva tabelului preliminar de creanțe; drept societar și comercial – soluționarea litigiilor între profesionisti legate de recuperarea creantelor, asistenta juridica in faza de executare silita.