Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 031 426 0745

Avocat Alexandru Teodorescu

Expertiză:

Litigii civile, comerciale, de dreptul muncii și de proprietate intelectuală, Corporate și Dreptul concurenței.

Alexandru Teodorescu este avocat în Baroul București din anul 2015 si partener al societății din 2021. În cadrul societății, Alexandru conduce departamentele de Corporate & Commercial si Dispute Resolution. Una din marile pasiuni ale sale este sportul. Înainte de a fi avocat, Alexandru a fost sportiv de performanță, având peste 12 titluri de campion național la Sanie. Cel mai important punct al carierei sportive a sa a fost faptul că a făcut parte din echipa României care a participat la Jocurile Olimpice Sochi 2014.

Experiență Relevantă

Alexandru are o experiență de lucru vastă, fiind specializat în litigii comerciale și de proprietate intelectuală, arbitraj, contracte, corporate, dreptul transporturilor si conformarea din punct de vedere al dreptului concurenței.

Alexandru a fost implicat în proiecte importante, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienți naționali, companii de top din industriile pe care le reprezintă și internaționali, cu privire la aspecte specifice dreptului comercial, proprietate intelectuală (brevete de invenție), al sectorului concurenței și al dreptului  muncii, în industria automotive, logistică & transport, HORECA, gaming sau educație.
Alexandru Teodorescu este recunoscut pentru soluțiile inovatoare și out-of-the-box aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor clienților dar și prin identificarea de abordările ingenioase și de succes pe care le propune față de provocările clienților.

Articole publicate recent

https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_09.png

Ești avocat stagiar sau un avocat definitiv?Te așteptăm în echipa noastră

Suntem interesați de experiență dar mai mult de inteligență.

În cazul în care ești interesat de unul dintre locurile vacante în echipa noastră, citește cerințele noastre și trimite CV-ul tau împreună cu scrisoare de intenție.