Avocat Ana – Maria Morosanu

Ana – Maria Morosanu

Junior Lawyer

Tel: (+4) 021 796 4160

E-mail: ana.morosanu@greculawyers.ro

Expertiză: Drept civil, Dreptul Muncii, Protectia Datelor cu caracter personal, Drept comercial, Litigii cu profesionisti.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București, Ana este absolventă a Facultății de Drept, Universitatea Româno – Americană și a programului de master Drept civil și procedură civilă din cadrul Universității Titu Maiorescu.

Experiență sa vastă se extinde la arii de practică variate, precum drept civil, drept comercial și contracte, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, oferind consultanță precum și reprezentare clienților în față instanțelor de judecată și a instituțiilor publice.

Lucrând cu clienți dintr-o gamă variată de sectoare de activitate, Ana a dezvoltat o cunoaștere aprofundată a pieței românești și a tendințelor cu care se confruntă clienții noștri în recuperarea debitelor, oferind astfel asistență juridică în procedura amiabilă și litigioasa. Ana are abilități dezvoltate de organizare pe care le utilizează cu succes în analizarea aspectelor fundamentale ale unei probleme juridice.