Avocat Ana Maria Nistor

Ana Maria Nistor

Associate

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: anamaria.nistor@greculawyers.ro

Expertiză: protecția datelor cu caracter personal, dreptul publicității și al consumatorului, dreptul muncii, sănătate & farma, e-commerce.

Engleză, Franceză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București, dra. Avocat Ana Maria Nistor a absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Drept, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Ulterior, a urmat cursurile de masterat în Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Econonomie și Administrarea Afacerilor a aceleiași Universități.

Experiență relevantă

Activitatea profesională se remarcă prin consultanța juridică și reprezentarea în fața autorităților și a instanțelor de judecată in domenii precum dreptul muncii, sănătate & farma, protecția datelor cu caracter personal, dreptul publicității și al consumatorului, e-commerce.

Spiritul inovativ și analitic alături de deosebite calități de comunicare și adaptare pentru noile provocări din domeniile de expertiză garantează faptul că dra. Avocat Ana Maria Nistor este orientată spre găsirea soluțiilor optime  la rezolvarea promptă și cu profesionalism a situațiilor clienților.