Avocat Andreea Țigău

Andreea Țigău

Avocat Partener

Tel: (+4) 031 431 5402

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: office@greculawyers.ro

Expertiză: Contracte, Dreptul Publicitatii, Dreptul Muncii, Dreptul Consumatorului, Dreptul Transporturilor

Engleză, Franceză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România, dra. avocat Andreea Țigău deține o diplomă de licență în drept în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București, o diplomă de licență în drept francez și european și o diplomă de master în Dreptul Internațional și European al Afacerilor, ambele în cadrul Colegiului Juridic de Studii Europene, Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne.

Experiență relevantă

Dra. Avocat Andreea Țigău este specializată în drept comercial, dreptul proprietății intelectuale, dreptul mass media și publicitate și dreptul muncii, oferind asistență juridică pentru afacerile clienților din cele mai variate domenii – de la magazine online până la producția de programe de calculator și comercializarea dispozitivelor medicale.

Dra. Țigău deține de asemenea cunoștințe și experiență relevantă în dreptul și practicile din domeniul protecției datelor, fiind Vicepreședinte al Asociației Române Pentru Protecția Datelor.

Specializările sale au permis asistarea și reprezentarea cu succes a clienților în fața autorităților naționale precum Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Consiliul Național al Audiovizualului, Agenția Națională de Administrare Fiscală, inclusiv în fața Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor în cadrul procedurilor de achiziții publice, precum și în fața instanțelor competente, atât la nivel național, cât și la nivel european.