Avocat Cosmin Ispas

Cosmin Ispas

Junior Lawyer

Tel: (+4) 021 796 4160

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: cosmin.ispas@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii civile si comerciale, drept civil, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, dreptul comercial, dreptul concurentei, contracte, E-commerce.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membru al Baroului București, Cosmin Ispas a absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București. A urmat, de asemenea, un program de studii universitare de masterat în cadrul aceleiași instituții, deținând o diplomă de master în Drept Fiscal.

Experiență Relevantă

Cosmin își desfașoară activitatea profesională în domenii variate ale dreptului, precum activitatea de reprezentare și asistență în fața instanțelor judecătorești și a instituțiilor publice, contracte, dreptul muncii, dreptul concurenței, protecția datelor cu caracter personal si e-commerce.

Cosmin colaborează cu clienții preponderent în aceste arii de practică, remarcându-se prin capacitatea sa de analiză și soluțiile ingenioase și prompte aplicate atât în gestionarea cu succes a proiectelor în care este implicat, cât și în provocările intervenite în activitatea day-to-day a echipei Grecu și Asociații.