Avocat Georgiana Trifan

Avocat Georgiana Trifan - Grecu si Asociatii

Georgiana Trifan

Avocat

Tel: (+4) 021 796 4160

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: georgiana.trifan@greculawyers.ro

Expertiză: Dreptul muncii și relații de muncă, Data protection & Privacy, Dreptul publicității, Dreptul consumatorului

Engleză, Spaniolă

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România, dra. Avocat Georgiana Trifan a absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Drept,  Universitatea din București. A urmat două programe de studii universitare de masterat în cadrul aceleiași instituții, deținând o diplomă de master în Dreptul muncii, relații de muncă și industriale și una în Drept Fiscal.

Experiență relevantă

Activitatea profesională a drei. Avocat Georgiana Trifan se desfășoară preponderent în domeniul dreptului muncii, al protecției datelor cu caracter personal, dreptului publicității și al consumatorului, oferind consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților și a instanțelor de judecată clienților din variate domenii.

În ceea ce privește activitatea dedicată dreptului muncii, redactează și revizuiește contracte colective de muncă, regulamente și politici interne, fișe de post, acordând consultanță juridică de specialitate privind procedurile interne ale angajatorilor și suport în relația cu autoritățile.

În materia dreptului publicității, oferă consultanță juridică și asistență în organizarea de promoții și campanii media, reprezentând clienții în fața Consiliului Român pentru Publicitate, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Consiliului Național al Audiovizualului și în investigațiile Ministerului Finanțelor Publice.

Fiind, de asemenea, specializată în domeniul protecției datelor cu caracter personal, oferă clienților consultanță juridică de specialitate și asistență în vederea conformării cu legislația aplicabilă. Este membru fondator al Asociației Pentru Bune Practici GDPR, ocupând în prezent funcția de Secretar General în cadrul acestei organizații.