Avocat Mihuț Radu

Mihut Radu

Associate

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: mihut.radu@greculawyers.ro

Expertiză: drept comercial, drept administrativ, achiziții publice, protecția datelor cu caracter personal și e-commerce.

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Domnul Avocat Mihuț Radu este membru al Baroului București și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Experiență Relevantă

Expertiza domnului Avocat Mihuț Radu include atat activități de litigii, cât și de consultanță, cu accent pe dreptul comercial, dreptul administrativ, achizitiile publice, protectia datelor cu caracter personal si e-commerce.

În activitatea sa, domnul Avocat Mihuț Radu redactează și revizuiește contracte, având experiență în analiza documentelor avand ca obiect antrepriza, prestările de servicii, operațiunile de leasing și a celor de tip FIDIC.

În activitatea sa de formare, Mihuț a urmat cursuri de negociere, făcând parte și din echipa de recuperare a creanțelor din cadrul Societății noastre.

Domnul Avocat Mihuț Radu se distinge prin abilitățile sale de izolare a problemelor de drept și de identificare a posibilelor soluții, fiind un membru optimist și cu putere de munca al echipei Grecu și Asociații.