Avocat Raluca Comănescu

Raluca Comănescu

Partner

Atelier Juridic cu Raluca Comanescu | SCA Grecu si Asociatii

Tel: (+4) 021 796 4160

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: raluca.comanescu@greculawyers.ro

Expertiză: Litigii, Dreptul Proprietății Intelectuale, Dreptul Consumatorului, Dreptul Muncii, Drept Civil și Comercial, GDPR.

Engleza

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Baroului București și a Uniunii Naționale a Barourilor din România, dra. Avocat Raluca Comănescu este specializată în litigii privind dreptul proprietății intelectuale și concurență neloială, litigii cu profesioniști, dreptul asigurărilor, insolvență, litigii civile și litigii de dreptul muncii, având și calitatea de Evaluator al competențelor și abilităților în formare profesională atestată de Ministerul Educației Naționale si Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, oferind asistență juridică și reprezență în fața Autorităților naționale, instanțelor de judecată din România și a Ministerului Public.

Experiență relevantă

Dra. Avocat Comănescu deține cunostințe relevante privind operarea datelor cu caracter personal, Terms and Conditions și Privacy Policy, actualmente Vicepreședinte al Asociației Pentru Bune Practici GDPR.

Având cunoștințe vaste și practică în materia drepturilor de autor si copyright, dra. Avocat acordă asistență clienților nostri în legatură cu gestiunea și protecția drepturilor autorilor, artiștilor și interpreților, intermediând cu succes relația dintre Organismele de Gestiune Colectivă și aceștia din urmă.

Experiența sa o recomandă în litigiile privind drepturile de autor, contrafacerea de marcă, litigiile și conflictele de muncă, litigiile în materia asigurărilor precum și în materia contenciosului administrativ.

De-a lungul practicii sale, dra. Avocat s-a implicat in numeroase acțiuni în judecată, oferind consultanță și opinii juridice clienților noștri până la soluționarea problemelor cu care s-au confruntat. A participat la un numar relevant de dispute și negocieri colective, găsind soluții legale potrivite pentru fiecare situație în parte. Fiind orientată către rezultat, dra. Avocat Raluca Comănescu participă în mod constant la conferințe desfașurate în domeniile de interes ale clienților din portofoliul firmei, pregătirea, perfecționarea continuă și inovația, fiind o preocupare constantă a acesteia.