Avocat Roxana Enescu

Avocat Roxana Enescu - Grecu si Asociatii

Roxana Enescu

Avocat

Tel: (+4) 021 796 4160

Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: roxana.enescu@greculawyers.ro

Expertiză: Dreptul comercial, Dreptul Civil, Dreptul Contencios Administrativ şi Dreptul Publicităţii

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membră a Uniunii Naţionale a Barourilor din România, dna avocat Roxana Enescu deţine o diplomă de licenţă în drept în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea din Craiova, precum și o diplomă de Master în Științe Penale.

Domeniile sale de specialitate includ: domeniul protecției datelor cu caracter personal, protecției dreptului de autor, dreptul comercial și civil, dreptul muncii, drept contencios administrativ şi dreptul publicităţii.

Consultanța acordată în domeniul protecției datelor privește atât etapa de audit, cât și etapa de implementare a măsurilor recomandate în raportul de audit, care constituie planul de lucru pentru conformarea la GDPR și legislația națională incidentă.

Dna avocat Roxana Enescu este implicată în activitatea de consultanţă: redactează și revizuiește contracte, regulamente interne, diverse proceduri interne, redactează opinii juridice, adrese, notificări şi somaţii pentru clienţii noştri, adresate partenerilor de afaceri ai acestora, cât şi instituţiilor publice.

Activitatea de reprezentare în fața instanțelor privește litigiile de dreptul muncii, contencios administrativ și civil.