Avocat Silviu Cipu

Silviu Cipu

Associate

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: silviu.cipu@greculawyers.ro

Expertiză: Drept civil, Drept comercial, Litigii, Protecția datelor cu caracter personal

Engleză

Vcard

Descarcă detalii contact

Membru al Baroului București, domnul avocat Silviu Cipu a absolvit studiile de licență în cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București.

Experiență Relevantă

Activitatea profesională a domnului Silviu Cipu este axată pe domenii precum: protecția datelor cu caracter personal, drept civil, drept comercial și litigii cu profesioniștii, oferind consultanță precum și reprezentare în fața instanțelor de judecată și instituțiilor publice.

Domnul Silviu Cipu redactează contracte, asistă clienții la negocierea și semnarea acestora, oferă asistență în domeniul corporate, asigurând soluții inovatoare și prompte. În cadrul activității desfășurate, Silviu a asistat și oferit consultanță în domenii variate precum recuperarea creanțelor, obținerea autorizațiilor prealabile si ulterioare înființării unei societăți, înregistrarea mențiunilor la Oficiul Național al Registrului Comerțului, implementarea procedurilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acoperind o varietate largă de probleme juridice.

Ceea ce îl caracterziează pe domnul Silviu Cipu este ambiția și dorința de a găsi o soluție la problemele de drept și de business actuale, cu care se confruntă antreprenorii pe piața din România.