Contracte comerciale

Atunci când semnați un contract comercial (indiferent de calitatea pe care o aveti in respectivul contract) este bine sa aveți un avocat specializat în drept comercial langă dumneavoastră pentru a preveni pierderea de timp și bani ce poate fi generata de o negociere nereusita, de o incapacitate a partilor de a analiza practic si obiectiv raportul contractual sau de o necunoastere aprofundata a prevederilor legale special aplicabile respectivului raport.

Este foarte important sa intelegeti toate prevederile contractului, toate obligatiile si consecintele nerespectarii acestora astfel incat semnarea contractului sa se faca in deplina cunostinta de cauza.

Un plus valoare adus de avocatii nostri este acela al recomandarii de clauze care pot preveni consecintele negative ale neexecutarii de catre cealalta parte. Avand in vedere numeroasele litigii comerciale in care am reprezentat clienti atat in calitate de reclamanti cat si de parati, dar si numeroase negocieri in care ne-am asistat clientii, avem o vasta experienta in ceea ce priveste incheierea de contracte cat mai sigure si acoperitoare pentru clientii nostril.

În acest sens noi vă oferim:

  1. Asistență juridică la negocierea contractelor sau tranzacțiilor comerciale; urmărirea derulării contractelor comerciale din punct de vedere legal
  2. Redactare și atestare contracte comerciale (inclusiv contracte încheiate între societăți din tări diferite)
  3. Redactare notificări, somații, convocari la conciliere
  4. Purtarea de corespondență comercială în numele clientului
  5. Reziliere sau denuntare contracte;
  6. Realizare de tranzacții judiciare sau extrajudiciare;
  7. Contestații la executare;
  8. Asistența creditorului în urmarea procedurii insolvenței
  9. Asistarea debitorului în procedura falimentului