Dreptul Muncii

Se spune pe drept cuvant ca “Echipa poate fi o mană cerească sau un blestem”. Din fericire, exista modalitati de reglementare a relatiilor de munca dintr-o societate astfel incat in cazul nefericit in care angajatii nu performeaza sa fie evaluati in mod corect in vederea unei concedieri legale sau bonusati in cazul in care performeaza.

Un Regulament Intern bine pus la punct, un Contract Colectiv de Munca bine negociat poate salva compania de la multe neplaceri ulterioare.

Acordăm consultanță juridică, suport legal și reprezentare în dreptul muncii, oferind clientilor nostri, urmatoarele servicii:

 1. Redactare, completare, modificare contracte individuale de munca si anexele acestora;
 2. Asistență în procedurile ce trebuie urmate pentru concedierea angajaților;
 3. Asistenta in procedurile de cercetare disciplinară;
 4. Negocierea și redactarea contractelor colective de muncă și asistență acordată în etapa negocierii cu sindicatele sau cu reprezentanții salariaților;
 5. Formulare și redactare contracte de administrare și contracte pentru consiliile de conducere (inclusiv clauze speciale de confidențialitate, de neconcurență);
 6. Redactare de Regulamente Interne, fise de post, criterii de evaluare, acorduri de confidentialitate si de neconcurență, etc.
 7. Consultanță în domeniul dreptului muncii privind preluările de societăți și restructurari;
 8. Reprezentarea societăților în litigiile de muncă în fața instanței de judecată;
 9. Asistarea sau reprezentarea angajaților în litigiile cu angajatorii sau foștii angajatori;
 10. Consultanță în pregatirea pachetelor compensatorii pentru angajații cu care încetează colaborarea;
 11. Consultanță juridica privind alte tipuri de contracte care se pot incheia cu persoanele fizice (contracte de drept de autor, conventii civile)