Un deceniu de avocatură împreună cu Grecu și Asociații

front_ALLEGRO_distributie_completa_variabilaSocietatea de avocați Grecu și Asociații a marcat pe data de 31 Martie 2016 aniversarea a 10 ani cu o recepție sărbătorind la Teatrul Național București, alături de clienții și partenerii firmei. Începând cu ora 19:00 sala Pictura din cadrul T.N.B. a fost rezervată doar pentru societatea Grecu și Asociații și invitații acesteia. Piesa de teatru „Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu a creat o atmosferă de excepție, fiind una dintre cele mai bune piese jucate pe scena Teatrului Național. După finalizarea piesei de teatru, seara a fost completată de o degustare în premieră a unor vinuri exclusiviste, creându-se o atmosferă potrivită pentru socializare, fotografii cu partenerii societații de avocatură și invitații acesteia.

Despre cei 10 ani de experiență, povestiți de avocat Elena Grecu:

“Factorii care au modelat și au condus la succesul societății noastre sunt avocații cu care colaborăm, clienții noștri și mediul economic. Sunt mândră de echipa noastră și le sunt recunoscătoare pentru munca excelentă ce o realizează zi de zi, dar mai mult decât atât le sunt recunoascătoare pentru loialitatea de care au dat dovadă în decursul acestor ani, ani în care am luptat împreună pentru un scop comun. Scopul de a deveni cei mai buni!

Pe masură ce anii au trecut clienții au simțit și au beneficiat de succesul companiilor lor alături de noi, astfel că un procent foarte mare ne-au recomandat mai departe altor clienți. Mulți dintre clienții noștri au contribuit la modelarea societății noastre de avocatură dar și a domeniilor de expertiză, astfel că astăzi la cererea multora dintre ei avem o paletă largă de servicii în ceea ce privește consultanța legală.

Multumesc și vă sunt recunoscătoare!

Am tratat clienții așa cum am dorit să fim și noi ajutați și tratați de către furnizorii noștri, astfel că beneficiem de cele mai bune servicii de contabilitate din București, un furnizor care este alaturi de noi în orice situație, oferindu-ne consultanța fiscală de care avem nevoie și de la care am învățat foarte multe.

Mulțumesc traducătorilor noștri dedicați și bine pregătiți, mulțumim executorului judecătoresc cu care colaborăm.

Mulțumesc concurenței din România fără de care experiența și calitatea serviciilor noastre nu ar fi putut să iasă în evidență.”

Aniversarea celor 10 ani de experiență în avocatură este ocazia de a reflecta asupra valorilor principale și angajamentului continuu de a furniza servicii juridice de calitate clienților societății noastre. Am apreciat încrederea și relațiile de colaborare avute cu clienții noștri, astfel că împreună cu ei am petrecut momentele importante și fericite din viața noastră ca societate de avocatură.

Un deceniu de avocatură, pentru clientii noștri!

Avocat partener Elena Grecu – Grecu și Asociații

Pentru încărcarea galeriei video, vă rugăm să apăsați tasta F5.

Clip video eveniment Grecu și Asociații

Filmare eveniment Grecu și Asociații