Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311

Avocat Bogdan Bularda

Expertiză:

Proprietate Intelectuală, Concurență Neloială

Membru al Baroului Bucureşti, Bogdan este specializat în dreptul proprietăţii intelectuale, ocupându-se atât de consultanţă juridică privind înregistrarea și protejarea mărcilor, brevetelor de invenție și desenelor/modelelor industriale, cât și de domenii conexe, precum domeniul francizelor, al contrafacerii şi al concurenţei neloiale.

Experiență Relevantă

Bogdan coordonează şi supraveghează toate procedurile administrative în faţa Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci – OSIM, European Union Intellectual Property Office – EUIPO, World Intellectual Property Organization – WIPO sau al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor – ORDA, asistând clienţii în negocieri, în vederea încheierii de contracte sau a desfăşurării litigiilor în faţa instanţelor de judecată sau de arbitraj.

Bogdan reprezintă clienții noștri în litigii complexe de apărare a drepturilor de proprietate intelectuală, contrafacere, decădere din drepturi și negociază tranzacții privind licență sau cesiunea de mărci.

Articole publicate recent

https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_09.png

Ești avocat stagiar sau un avocat definitiv?Te așteptăm în echipa noastră

Suntem interesați de experiență dar mai mult de inteligență.

În cazul în care ești interesat de unul dintre locurile vacante în echipa noastră, citește cerințele noastre și trimite CV-ul tau împreună cu scrisoare de intenție.