Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311

Despre noi

Talentul câștigă jocuri dar lucrul în echipă câștigă campionatul - Michael Jordan

Misiune și valori

Misiunea Grecu și Asociații:
Apărarea drepturilor și intereselor clienților noștri cu înțelepciune și dedicare până la soluționarea problemelor

Experiența pe care am acumulat-o începând cu anul 2006 are ca fundament cunoașterea în profunzime a legislatiei in vigoare dar si efortul permanent în a găsi soluțiile cele mai ingenioase.

Credem că talentul individual este mai bine evidențiat atunci când este susținut de o echipă. Punerea în practică este superioară atunci când ideea unui singur membru este dezvoltată de o întreagă echipă.

Tratăm fiecare decizie pe care o luăm împreună cu clienții noștri cu seriozitate și integritate, menționând de fiecare dată șansele reale pe care le are clientul.

Valorile ce ne ghidează ca profesioniști sunt: loialitatea, confidențialitatea, creativitatea, etica și dedicarea cu care ne angrenăm în fiecare proiect.

Alături de clienți

Mediul de afaceri, atât în România, cât și în afara granițelor, este asemenea unei table de șah, unde ai nevoie de îndemânare și competențe solide de strategie. Drumul către succes în acest mediu dinamic reprezintă o provocare atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Echipa de avocați Grecu și Asociații vă ajută să parcurgeți cu ușurință acest drum și vă ghidează fiecare mișcare. Pentru că a fi performant presupune stabilirea unei strategii de amploare dar și cunoașterea la perfecțiune a regulilor și a mutărilor câștigătoare.

Suntem creativi în găsirea soluțiilor optime, anticipăm obstacolele care pot apărea pe parcurs pentru a elimina eventualele riscuri și pentru a deschide calea unor oportunități. Într-un mediu meticulos și exigent cum este cel al dreptului, este nevoie imaginație și inovație, astfel că noi vom oferi cele mai îndrăznețe soluții.

Așa cum pe tabla de șah fiecare piesă are rolul și importanța sa, integrăm în strategia pe care o concepem pentru nevoile dumeavoastră variatele cunoștințe ale avocaților noștri specializați. Acordăm o deosebită atenție fiecărui pas pe care îl facem, tratăm fiecare solicitare cu pragmatism și promptitudine și facem tot posibilul să depășim așteptările.

https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_08.png

Alături de clienții noștriGăsim soluții potrivite pentru situații inedite

Corporate Social Responsibility

Participăm și ne implicăm în proiectele dezvoltate de ONG-uri care au ca scop
educația, protecţia copilului/familiei sau dezvoltare durabilă.
https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2022/08/anasicopiii-1280x672.jpg
"Nu putem face lucruri mari, ci doar lucruri mărunte, cu multă dragoste"
https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2022/08/Andra-Munteanu_EDUinc.jpg

ANDRA MUNTEANU Inițiator & fondator - EduInc / Fundația RBL EDU Inc

https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2020/09/image_illustrations_09.png

Ești avocat stagiar sau avocat definitiv?Te așteptăm în echipa noastră

Suntem interesați de experiență, dar mai mult de inteligență.

În cazul în care ești interesat de unul dintre locurile vacante în echipa noastră, citește cerințele noastre și trimite CV-ul tău împreună cu scrisoare de intenție.

Pentru noi confidențialitatea reprezintă una dintre valorile principale. De accea toate aplicațiile vor fi tratate cu respectarea confidențialității și a protecției datelor cu caracter personal.