Avocat Mihaela Bălău

Mihaela Bălău

Associate

Tel: (+4) 021 796 4160  /  Fax: (+4) 031 814 9621

E-mail: mihaela.balau@greculawyers.ro

Expertiză: dreptul publicității și al consumatorului, e-commerce, protecției datelor cu caracter personal, dreptul muncii, sănătate & farma

Engleză, franceză

Vcard

Descarcă detalii contact

Domnișoara Avocat Mihaela Bălău este membră a Baroului București și a absolvit studiile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Experiență Relevantă

În cadrul aceliași instituții de învățământ, Mihaela a urmat și programul de studii universitare de masterat, program în urma căruia a obținut o diplomă de master în „Dreptul muncii, relații de muncă și industriale”.

Având o gândire creativă și abilități remarcabile de comunicare, domnișoara Avocat Mihaela Bălău tinde întotdeauna spre obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții săi, prin găsirea unor soluții eficiente, adaptate și rapide, dar și prin îndeplinirea cu profesionalism și dedicare a activităților în cadrul Grecu și Asociații.

Aceasta își desfășoară activitatea în principal în domeniul dreptului publicității și al consumatorului, e-commerce, protecției datelor cu caracter personal, dreptul muncii, sănătate & farma și oferă consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților și a instanțelor de judecată.

Pasiunea sa pentru domeniul media și al publicității garantează reușita aplicării unor idei inovatoare, rezultate din analiza en detaille a problemelor juridice ale clienților săi.