Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311
Comunicate de presăMarch 10, 20210

Fuziune Autonom Services și BT Operatonal Leasing

Grecu și Asociații a asistat Autonom Services si BT Operatonal Leasing in operațiunea de fuziune

GRECU & ASOCIAȚII a asistat Autonom Services SA (cea mai extinsă rețea de servicii de mobilitate din România) în finalizarea procesului de fuziune prin absorbție în urma căruia BT Operational Leasing SA a fost complet integrată în Autonom.

Echipa care a gestionat proiectul a acordat consultanță pe tot parcursul procesului de fuziune, de la sfătuirea clientului cu privire la maniera în care să aibă loc procesul, până la întocmirea proiectului de fuziune și a întregii documentații, susținerea în instanță, dar și în continuare, cu privire la preluarea efectivă a operațiunilor și activelor BT Operational Leasing de catre Autonom.

Proiectul a fost coordonat de Av. Alexandru Teodorescu (Partner), cu concursul lui Mihut Radu (Junior Associate).

Marius Ștefan, Co-Owner/CEO Autonom: „Suntem fericiți că am finalizat cu succes integrarea BT Operational Leasing în Autonom. Un factor important al succesului a fost reprezentat de faptul că avocații care ne-au asistat au lucrat cu profesionalism, promptitudine și proactivitate, un atu in acest sens fiind reprezentat de faptul că noi colaborăm cu Grecu și Asociații de aproape 15 ani. Această experiență în lucrul cu noi le-a facilitat o înțelegere profundă a nevoilor noastre și, ca atare, nivelul calitativ al serviciilor este unul foarte ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!!