Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311
Comunicate de presăOctober 4, 20220

Grecu și Asociații anunță o nouă rundă de promovari!

https://greculawyers.ro/wp-content/uploads/2022/10/GrecuAsociatii_FB.png

🟩 Bogdan Bularda (Intellectual Property) este cel mai nou partener al firmei, el conducând de mult timp departamentul de proprietate intelectuală.

Bogdan este în echipa Grecu si Asociatii de peste 10 ani, coordonand şi supraveghind toate procedurile administrative în faţa Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci – OSIM,

European Union Intellectual Property Office – EUIPO, World Intellectual Property Organization – WIPO sau al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor  – ORDA, asistând clienţii în negocieri, în vederea încheierii de contracte sau a desfăşurării litigiilor în faţa instanţelor de judecată sau de arbitraj.

🟩 Mihaela Bălău (Compliance & E-commerce) a fost promovată în poziția de Senior Associate.

🟩 Alexandra Florescu (Corporate & Litigation) a fost promovată în poziția de Senior Associate.

Având o gândire creativă și abilități remarcabile de comunicare, Mihaela tinde întotdeauna spre obținerea celor mai bune rezultate pentru clienții săi, prin găsirea unor soluții eficiente, adaptate și rapide, dar și prin îndeplinirea cu profesionalism și dedicare a activităților în cadrul Grecu și Asociații.

Mihaela își desfășoară activitatea în principal în domeniul dreptului publicității și al consumatorului, e-commerce, protecției datelor cu caracter personal, dreptul muncii, sănătate & farma și oferă consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților si in cadrul negocierilor purtate.

Pasiunea sa pentru domeniul media și al publicității garantează reușita aplicării unor idei inovatoare, rezultate din analiza en detaille a problemelor juridice ale clienților săi.

Alexandra a acumulat o vasta experienta in numeroase domenii precum dreptul civil, dreptul societar, dreptul fiscal si administrativ, dobandind abilități de comunicare si  planificare a activităţilor din domeniul juridic, precum si  capacitate de analiză şi sinteză  juridică. Alexandra a urmat si cursurile de master în Drepturile omului in cadrul Facultatii de Drept -Universitatea din Craiova, obtinand si o bursa de studii  pe o perioada de 6 luni in cadrul Universitatii din Dijon-Franta.

Activitatea profesională se concentrează în principal pe asistarea și reprezentarea clienților în instanță, precum si elaborarea unor opinii legale cu precadere in litigii civile, comerciale, conflicte de munca.

De-a lungul practicii, a fost implicata în proiecte majore, oferind asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienti cu precadere in proceduri de insolvență – cum ar fi cererile în conformitate cu Legea nr. 85/2014, cereri  de înscriere la masa credala,  reprezentare legală în fața instanțelor judecătorești în cauzele privind contestatii împotriva tabelului preliminar de creanțe; drept societar și comercial – soluționarea litigiilor între profesionisti legate de recuperarea creantelor, asistenta juridica in faza de executare silita dar si in litigii de drept fiscal, contencios administrativ (inclusiv in contestarea deciziilor in cadrul procedurilor de achizitii publice).

SCA Grecu și Asociații este o societate în cadrul căreia ownership-ul asupra proiectelor și relația umană și flexibilă cu clienții reprezintă elemente cheie ale business-ului.

Promovările din acest an reprezintă rezultatul dedicării, onestității și profesionalismului de care au dat dovadă în activitatea în cadrul SCA Grecu și Asociații.

Mult succes!

Elena Grecu, Managing Partener SCA Grecu și Asociații

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!!