Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311
EvenimentAugust 11, 20230

Mărcile de la A la Z – Care sunt motivele pentru care mărcile reprezintă valori importante pentru succesul oricărui business

Elena Grecu avocat Grecu Partners, cunoscută ca specialist și consilier în domeniul proprietății intelectuale, va fi prezentă ca speaker la evenimentul organizat de Dynamic Business Connections. Titlul discursului său este “Mărcile de la A la Z – Care sunt motivele pentru care mărcile reprezintă valori importante pentru succesul oricărui business.”

În cadrul prezentării, Elena Grecu va explora procesul de înregistrare și protecție a mărcilor comerciale în România. Ea va evidenția pașii critici pentru înregistrarea corectă a unei mărci și va oferi strategii eficiente pentru protejarea acesteia împotriva utilizării neautorizate sau a potențialelor încălcări. În plus, Elena Grecu va aborda și aspectele legale referitoare la apărarea mărcilor înregistrate în situații de conflict sau dispută.

Elenei Grecu promite să ofere participanților o perspectivă practică și accesibilă asupra importanței mărcilor pentru succesul în mediul de afaceri din România. Cunoștințele și sfaturile oferite vor servi ca instrumente valoroase pentru cei care doresc să-și protejeze investițiile și să-și asigure dezvoltarea durabilă într-un peisaj comercial competitiv.

Nu-ți lăsa business-ul neprotejat. Înscrie-te acum la workshop.
Data: 06 Septembrie 2023
Ore: 9:30 – 11:00
Unde: VILA DBC (Bucuresti, sector 1, str. Clucerului 44)
Doar 20 de locuri disponibile.
Taxă participare: 70 lei DBC Members / 100 lei non-members

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!!