Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311
ArticoleSeptember 13, 20230

Audit juridic gratuit pentru website-ul tău!

Ne aflăm într-un context social în care interacțiunea umană se concentrează în mare parte în mediul virtual. Din ce în ce mai mulți comercianți s-au adaptat schimbărilor din ultimii ani și au devenit mai flexibili, transpunându-și business-urile în mediul online și punând, astfel, bazele unor platforme virtuale.

Pentru a se alinia la prevederile legale ce reglementează activitatea comercianților care se folosesc de Internetul lucrurilor (IoT) pentru a-și promova business-ul, este recomandat ca platformele acestora să respecte anumite reguli în materia e-commerce, a protecției consumatorului, dar și în ceea ce privește modul în care aceștia prelucrează date cu caracter personal, declară veniturile obținute din aceste activități sau organizează programul de lucru al angajaților.

Tu știi dacă site-ul pe care îl administrezi respectă cerințele GDPR, dar și pe cele privind protecția consumatorului și chiar dispozițiile comune aplicabile activității tale? Poți afla acum în mod gratuit de la experții Grecu Partners!

Avocații noștri, specialiați din materia dreptului internetului, protecției consumatorului, e-commerce și în domeniul protecției datelor cu caracter personal (GDPR), îți oferă un audit juridic gratuit pentru website-ul tău, fie că acesta este unul de comerț electronic, fie că deții un site de prezentare a activității tale.

Auditul îți va oferi o perspectivă mult mai clară asupra întrebării: Este site-ul meu sigur din punct de vedere juridic? De asemenea, îți vor fi explicate riscurile, privite din perspectivă juridică, la care afacerea ta este expusă în situația în care site-ul tău nu are un nivel optim de conformitate din punct de vedere legal. Mai mult, recomandări punctuale de măsuri de conformare vor fi emise de echipa noastră de avocați astfel încât să minimizezi riscurile de a primi plângeri din partea clienților tăi sau chiar sancțiuni din partea autorităților având competențe în domeniul online.

Agenția Națională de Administrare Fiscală, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Finanțelor, Inspecția Muncii sau chiar Consiliul Concurenței sunt câteva dintre autoritățile care ar putea sancționa orice derapaj al e-comercianților de la normele legale ce se aplică activității lor, amenzile ajungând chiar până la procente însemnate din cifra de afaceri.

Pentru a nu fi ținta autorităților și a reduce semnificativ riscul aplicării de amenzi și sancțiuni, recomandăm ca prim pas de conformare derularea auditului juridic al website-ului tău, pe care Grecu Partners îl oferă gratuit până la finalul lunii Septembrie 2023.

Cum poți obține auditul gratuit? E simplu! Ne poți contacta atât pe e-mail – office@grecupartners.ro, cât și telefonic la numărul de telefon (+4) 031 426 0745.

Echipa Grecu Partners

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *