Aleksandr Sergheevici Pușkin nr. 8, sector 1, București, C.P. 011996
(+4) 0745 007 311
New promotionsJuly 19, 20232

Avocat Alexandra Florescu & Avocat Daniel Pavelescu – Managing Associates

Avem plăcerea să vă anunțăm cu entuziasm că doi dintre colegii noștri de excepție, Alexandra Florescu și Daniel Pavelescu au fost promovați în funcția de Managing Associate în cadrul societății noastre de avocati. Această promovare este o recunoaștere a muncii lor asidue și a competențelor extraordinare pe care le-au demonstrat în diversele domenii de drept.

Cu o vastă experiență în achiziții publice, litigii comerciale și fiscale, consultanță comercială, corporate, M&A și litigii, Alexandra și Daniel au adus un aport semnificativ și valoros firmei noastre și clienților noștri de-a lungul timpului. Abilitatea lor de a gestiona cu pricepere cazuri complexe și de a oferi consultanță de înaltă calitate a fost întotdeauna apreciată de către clienții noștri, aducându-le beneficii tangibile și soluții eficiente.

Ca Managing Associates, Alexandra și Daniel vor avea oportunitatea de a-și aduce experiența în noile lor roluri de conducere, contribuind la creșterea și dezvoltarea departamentului nostru juridic. În aceste poziții, vor fi implicați activ în coordonarea și supervizarea proiectelor, precum și în mentoratul și sprijinirea celorlalți membri ai echipei noastre.

În calitate de experți recunoscuți în domeniul lor de specializare, Alexandra și Daniel reprezintă exemple strălucite pentru toți colegii noștri. Profesionalismul lor exemplar, dedicarea și etica de lucru ne încurajează să ne depășim mereu limitele și să oferim servicii juridice de înaltă calitate.

Le mulțumim pentru contribuția lor deosebită la succesul societății noastre și suntem încrezători că vor aduce un suflu proaspăt și inovator în funcțiile lor de Managing Associates. Continuăm să avansăm cu încredere către noi provocări, beneficiind de expertiza și angajamentul lor.

Felicitări din partea întregii echipe pentru această realizare deosebită! Îi asigurăm de susținerea noastră necondiționată pe parcursul acestor noi începuturi și suntem încrezători că împreună vom construi un viitor prosper și plin de succes pentru societatea noastră de avocatură.

Vă mulțumim pentru dedicația și profesionalismul vostru și vă felicităm încă o dată pentru promovare!

 

Felicitari și mult success!

SCA Grecu Partners
Elena Grecu – Managing Partner

Share

2 comments

 • Florenta Raducanu

  July 19, 2023 at 7:47 pm

  Felicitari Alexandra!
  Ma bucur tare mult pt tine si iti doresc mult mai mult succes!
  Sunt alaturi de tine sau mai bine zis tu de noi!

  Reply

 • Advertoriale

  August 2, 2023 at 6:31 am

  Felicitari sincere lui Alexandra si Daniel pentru aceasta provocare deosebita si, in acelasi timp, promovare meritata! Este incurajator sa vedem exemple ca acestea care demonstreaza ca profesionalismul, dedicarea si priceperea raman apreciate. Succes si multa determinare in luarea deciziilor si indeplinirea noilor roluri de conducere!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Conținut protejat!!